STRELASTIKA

Najbolj zabavna lesena igra na svetu! Prvi leseni first person shooter. Namizni fuzbal. Prstostrelka.
Zmaga tisti, ki prej spravi vse ploščke na nasprotnikovo stran. Kdor ne da, dobi. Kab0000m!

POVEJTE VEČ! NAROČI!

Posebnosti

Ročna izdelava

Nope, pri izdelavi Strelastike ni čisto nič industrijskega. Vsak kos gre nekajkrat skozi naše potne ročice.

Slovenski les

Strelastike so narejene iz bukovega lesa, ki je znan po tem, da je žilav in odporen proti obrabi. Bukev je najpogostejša od vseh listavcev, ki jih je moč najti v slovenskih gozdovih.

Naravni materiali

Itak! Uporabljamo zgolj naravne premaze in lepila na vodni osnovi. Tudi embalaža je organskega izvora.

Garancija na kakovost

V primeru, da se Strelastika v prvem letu poškoduje, vam jo bomo zastonj popravili. Ampak brez skrbi: lesene igrače imajo dolgo življenje!

Garancija na zabavnost

Ker še nismo srečali sitnežev, ki jih ta igra dolgočasi, bomo v roku 14-ih dni po nakupu kupnino vrnili vsakomur, ki ga Strelastika ne bo zabavala in jo bo vrnil nepoškovodano ter v originalni embalaži.

Naroči svojo Strelastiko še danes!

Modeli


Strelastika Original

Prve ne pozabiš nikoli :) Primerna je za prostore, kjer lahko neomejeno ropotate, saj tovrstna zabava odmeva tudi čez zaprta vrata.

NAROČI!

Strelastika Plus

Dodane plute bodo veseli v pisarnah, kjer so jih prej obtoževali motečega razbijanja, ergonomsko oblikovana sprednja stranica pa je nujna za vse, ki Strelastiko dojemajo kot šport, ki ga je treba pogosto trenirati.

NAROČI!

Strelastika Custom

Za party sobe, oštarije in igrišča izdelujemo tudi samostoječe Strelastike. Sami izberete unikaten dizajn mize/klopi in vrsto lesa, ki najbolj ustreza vašemu budgetu.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE!

O Strelastiki

Ta tradicionalna igra je starejša od elastike: z navadno vrvjo so jo igrali že v srednjem veku. Izvira iz pokrajine La Picardie, ki leži na severu Francije. Gre za eno redkih iger, ki nima ciljne publike: obsede tako male kot velike otroke. Francozi ji rečejo La table à élastique, mi pa Strelastika.

Nas je igra začarala v angleškem North Dorsetu. Ko smo jo prinesli domov, je bila v lokalni oštariji tak hit, da smo se odločili, da jo predstavimo vsem Slovencem. Zaprli smo se v delavnico in se iz nje čez štirinajst dni vrnili s poslovenjeno različico tega zasvojljivega špila.

Nasprotnika si razdelita ploščke, tako da jih ima vsak na svoji strani Strelastike po 8. Ko sta pripravljena za igro, z dlanmi udarita skupaj, da je začetek pravičnejši. S prsti ploščke s pomočjo elastike streljata skozi luknjo na sredini. Igra je končana v trenutku, ko enemu igralcu uspe sprazniti svojo igralno površino.


Če plošček poleti čez sredinsko letvico (ne skozi luknjo), se igra prekine, igralec pa mora ustreljeni plošček vzeti nazaj. Na pravo stran se vrnejo tudi morebnitni ploščki, ki jih je kateri od igralcev skozi luknjo ustrelil po tem, ko je nasprotni igralec zahteval prekinitev. Igra se nadaljuje tako, da igralca ponovita plosk, s katerim sta igro začela. Igra se prekine tudi v primeru, ko pade iz igralnega polja plošček, ki je sicer šel skozi luknjo in ga igralcu ni treba vzeti nazaj.

47
NAROČI!